Savjet Mjesne zajednice Spuž

U srijedu, 26. jula, održan je u prostorijama OŠ “Njegoš” Zbor građana, i izabran Savjet mjesne zajednice Spuž. Zboru je prisustvovao predsjednik Skupštine Opštine Danilovgrad, Velimir Đoković.

 

Za članove Savjeta MZ Spuž izabrani su: Petar Knežević, Stanko Braletić, Manja Begović, Stefan Pantović, Ljubomir Stajović, Slobodan Božović, Miloš Vešković, Aleksandar Minić i Vesko Raković, od kojih je, na sjednici Savjeta održanoj dva dana kasnije, za predsjednika mjesne zajednice izabran Petar Knežević.

Zbor je sazvan od strane Sekretarijata za lokalnu samoupravu.

Mjesna zajednica Spuž, kao i ostalih 14 Mjesnih zajednice, tri godine su bile bez upravljačkih tijela

.

Povežite se sa nama

Mandat Savjeta traje četiri godine.

Savjet ima predsjednika, kojeg bira Savjet iz reda svojih članova. Predsjednik Savjeta može imati zamjenika, kojeg bira Savjet iz reda svojih članova. Zamjenik predsjednika Savjeta pomaže predsjedniku i zamjenjuje ga u njegovoj odsutnosti i spriječenosti za rad.

Sredstva za finansiranje mjesnih zajednica za zadovoljavanje potreba građana obezbjeđuju se iz prihoda Opštine koji se ustupaju mjesnoj zajednici; sopstvenih sredstava građana koja se udružuju neposredno, putem samodoprinosa ili na drugi način,  donacija pravnih ili fizičkih lica, naknada za usluge koje svojim aktivnostima ostvaruje mjesna zajednica, u skladu sa odlukom Skupštine
opštine, poklona i drugih sredstava.

Naredbodavac za realizaciju sredstava mjesnih zajednica je predsjednik Opštine.

Predsjednik mjesne zajednice Spuž je

Ambulanta u MZ Spuž radi ______

Ovdje možete pogledati troškove MZ Spuž

U MZ Spuž možete…

Pecanje, ljekovito bilje….

Pročitaj više…

Close Search Window